tiistai 25. lokakuuta 2011

Modeling, modeling & modeling...

Morjens kaikille lukijoille pitkästä aikaa! 
En ole viimeaikoina ehtinyt postailla ollenkaan, mun malliura was starstruck oikein kunnolla tossa reilu viikko sitten ja kiirettä on todellakin pitänyt;
Sain yhtäkkiä kuin tyhjästä kymmeniä keikkoja! JEE! :D
Elikkä oon siis tehnyt kaiken tän ajan monia muotinäytöksiä erilaisilla messuilla, mulla kuvattiin K-Citymarketin joulukuvasto ja pääsin jopa näyttelemään universaalissa Pepsi-mainoksessa! Ja TopModel 2011 kisat meni mun ja Oliverin osalta tosi hyvin, ollaan nyt selvitty finaaliin asti, elikkä ollaan mukana ensivuonna suomiTV:llä starttaavassa Modelhunt TV-ohjelmassa :)... Voittaja pääsee työskentelemään Milanoon kahdeksi viikoksi, eli peukkuja pystyyn hehe ;D! Finaali on kyllä vasta joulukuussa, mutta silti! :D 
En ehtinyt kuvailla monilla keikoilla melkeimpä ollenkaan, koska oli niin paljon tekemistä ja kiirettä, mutta muutamia kuvia ehdin räpsiä! Lisää laajempia postauksia luvassa parin päivän sisällä :)!

Kuva täynnä malleja ;)

kässäri!

   
Katja on locaaa haha

8 kommenttia:

 1. HEI SÄ OOT KÄYNY LAPPEENRANNAS, HITTO KU OISIN NÄHNY SUT OISIN TULLU MOIKKAA !:D tuitui!

  VastaaPoista
 2. Haha siistiä, hienoa että oot saanu noita hommia ja vielä kerralla noin paljon!

  VastaaPoista
 3. mahtavia kuvia :) minkä toimiston listoilla oot?ja oliks sun vaikee päästä sinne? ootan innolla seuraavaa postausta! :))

  VastaaPoista
 4. mahtavia kuvia :) minkä mallitoimiston listoilla oot? ja oliks sun vaikee päästä sinne? :o ootan innolla tulevia postauksia!! :)

  VastaaPoista
 5. heeii olitko oulussa kuvaamassa sitä pepsimainosta! täällä just kuvattii semmosta koko viikonloppu torilla! cooool

  VastaaPoista
 6. mikä kameran malli sulla on? :)

  VastaaPoista
 7. niko, sust on tullu iha loistotyyppi ja on kiva nähä et sul menee hyvin! onneks olkoon!! se on aina tosi piristävää ku hyville ihmisille tapahtuu hyviä asioita :))

  VastaaPoista

Muistathan olla asiallinen!
Mr. Late Night kiittää :)