keskiviikko 28. syyskuuta 2011

H&M casual

Hyvää alkuiltaa kaikille! Onks stressiä koeviikosta vai ootteko ihan amiksia koko joukko? :DD Mulla ei ainakaan ole mitään stressiä mistään, mua hyvin paljon kammottavat matikan ja fysiikan kokeet meni NAPPIINN!! JEA! Ja enää muutama iisi aine jäljellä ja tää jakso taiski sit olla tässä, jeeaahh ;D!
Oltiin eilen Juulin kanssa syömässä ja oli mukavaa nähä pitkästä aikaa :) Nyt tulin just kotiin naapuriltani Gustilta jonka kaa vietettiin iltapäivää fifa11 parissa :D, tässä muutama photo päivistä ja hiljattain ostamastani asukokonaisuudesta;



Vapiano, rautatientori

Gusti ja sen tatskat!! ;D

Ja sitte tää mun look;


tummansininen neuletakki by H&M, 19,90e
tummanruskeat chinot by H&M, 29,90e
ruskea vyö by H&M, 9,90e
valkoinen aluspaita by H&M, 11,95e
tummansininen laukku by H&M, 15,90e
vaalean ruskeat kengät by ZARA, 79,90e
käsikorut by H&M, 4,95e/kpl



 Ei mulla mitään tän kummempia tällä kertaa, Nico kuittaaaa ! :)


Seuraa blogiani Bloglovinin avulla






lauantai 24. syyskuuta 2011

Fashion by night @ Lappeenranta 2011

HELLOU kaikki lukijat! Joo tiedän, musta ei oo nyt kuulunut vähään aikaan kun on ollut kauhea kiire ja paljon asioita hoidettavana, mutta nyt taas päivityksiä tulossa ;) !
Tällä kertaa ajattelin kirjotella teille mallina toimimisesta, kun kaikkia kuitenkin kiinnostaa aihe, ainakin luulisin niin.. :D 





Elikkä sellanen boogie että kotiuduin tossa pari tuntia sitten mallikeikalta Lappeenrannasta ja oli muuten tosi mahtava reissu! Kaikki meni putkeen ja kaikilla oli hauskaa ! Meitä lähti yhteensä 20 mallia tätä näytöstä varten, eli kyseessä oli aika iso näytös :) Oli kanssa tosi mukavaa kun sai tutustua uusiin kasvoihin ja tavata julkkiksia :D mm. Jone Nikula oli esityksessä ja hengessä mukana ja muutama kuuluisa malli myös!
Lähettiin ajelemaan mallitoimistolta torstai iltana ja saavuttiin hotellille yöllä. Siitä vielä sovittelemaan huomisen asuja ja koisimaan! Perjantai oli kiirettä täynnä; Aamusta asti soviteltiin ja kuljeteltiin vaatteita, odoteltiin maskeja ja hiuksia. Sitten nopea breikki ja koreografiaharjoituksiin. Siinä menikin sitten monta tuntia kun kaikki oli niin väsyneitä ja malttamattomia :D Sen jälkeen taas nopea breikki ja kenraaliharjoitukset ja ensimmäinen näytös Lappeenrannan kaupunkitalolla alkoi klo. 19.00.
Asuni näyttivät todella hyviltä ja niistä luopuminen näytöksen jälkeen teki kipeää :DDD
1. Esprit casual 
2. Jack&Jones/VeroModa nuoriso casual
3. Kekäle casual
4. Sokos juhla
En saanut kuvia kuin ihan muutamasta asusta kaiken sen kiireen ja härdellin keskellä;
Näytöstyöskentely on välillä niin huvittavaa, kun on monta eri asukokonaisuutta joissa pitäisi esiintyä lavalla ja aikaa vaihtoihin on maksimissaan muutama minuutti :D Ja asukokonaisuudella todella tarkotan asukokonaisuutta kauluspaitoineen neuleineen takkeineen huiveineen koruineen.. :D Backstagella vallitsi ihan täysi kaaos kuten aina, stylistit hiplaa ja parantelee asua, kaikki juoksentelee ympäriinsä ja huutaa, vaihtaa vaatteita kiireellä ja tiedustelee mikä merkki on lavalla ja milloin on oma vuoro :D.. Kaikki me kuitenkin onnistuimme erinomaisesti lavalla ja asiakkaat olivat tyytyväisiä :)
Tämän jälkeen saimme ruokaa pukuhuoneisiin ja siirryimme koreografioimaan seuraavaa näytöstä erääseen lappeenrantalaiseen nuorten suosimaan clubiin. Kun saavuimme perille clubilla oli jo hieman jonoa ja oli aika mageeta tallustella VIP-sisäänkäynnistä jonon ohi tyylikkäässä malliseurueessa :D Hengailimme clubin henkilökuntaosastolla kunnes näytös alkoi ja se meni ihan nappiin. Tämän jälkeen osa malleista sai pöydän clubilta ja jäi sinne viettämään iltaa, mutta backstagelle nukahdettuani päätin suunnata hotellille koisimaan :D En kuitenkaan saanut koisia kauaa, sillä huonetoverini oli tullut jatkoille huoneeseemme muiden mallien kanssa :D Yö venyikin sitten aamuun asti ja nyt nukuttaa :D.. 
Tässä on muutamia kiireen keskellä räpsimiäni kuvia päivästä, sekä portfoliokuvia meidän kokoonpanosta näytöksiin:



Remedy ft. Manu L - Te way we are

Tommi

Tero

Anni

Darja

Katja

Jenny

Yedizza

Viivi
mä 
FashionModelAgency
FashionModelAgency
Mun kaikki asusteet 1. näytöksessä
tosi kurja backstage :D 
Backstage
Sapuskaaaa
Kaupungintalon pääsali
Lisää sapuskaaaa :D Tollasil piti pärjätä melkee koko päivä ku ei ollu aikaa syödä..


Kampaukset ja maskit by HS Salonki
1. esityksen käsikirjoitus
Jack&Jones casual look 
Jenny ja Yedizza 

Raakel ja Anni
Classy look by Sokos




Virtast pöytään ;D En kyl ite juonu mitään :)
Katja ja minä ihan normi kledjuissa :)

tiistai 13. syyskuuta 2011

Summer days aren´t that long gone




BLÄÄÄ miten teillä kaikilla menee? :) Hukutteko loputtomien läksyvuorten keskelle niinkuin mä?:D Ärsyttääkö, kun rutkasti ankaraa auringossa löhöilyä ja litroja aurinkorasvaa vaatinut rusketus alkaa haalistumaan? Itselläni on ainakin ikävä kesää.. Näimpä löysin itseni penkomasta tietokoneeni syvimpiä syövereitä ja päädyin kokoamaan muutamat kesä-aiheiset kuvat täksi postaukseksi :)! (Oli kanssa puutetta uusista kuvista, ei oo ehtiny kuvailemaan :D Kohta saatte "tuoreita" postauksia älkää huoliko!)

Tallailtuani koulusta kotiin läpimärkänä ja syystuulen riepottelemana huokaisin syvään ja muistelin, minkälaista olikaan kesälomalla... Noustiin sängystä keskipäivän auringon lämpimään syleilyyn, heitettiin kledjut niskaan, blehat päälle ja ystävien kanssa baanalle nauttimaan lämmöstä, vapaa-ajasta ja aina niin rennosta ja iloisesta kesämeinigistä..
Lopeta lukeminen, anna katseesi harhailla ikkunallesi. Näät muutaman naapurisi ulkona hytisten, kiikuttaen roskiaan ulos hyvin kurjan omaisena ja kiireisen näköisenä. Kuulet sadepisaroiden loputtoman virran ropisevan ikkunalautaasi vasten, on syksy. Tajuatko nyt, mitä meinaan? :D 
VAAAAANNN EI HÄTÄÄ!! Tämä kesä-aiheinen postaus on ratkaisu kaikkiin ongelmiisi :DDD! Ei muuta kun musa soimaan ja kuvia ihailemaan!!!!!! :)



Pitbull & Marc Anthony - Rain Over Me



David Guetta, Taio Cruz & Ludacris - Little Bad Girl






Oliver nukkuu :D







Grillailtiin Oliverilla:


Introduceing: Jan Selin




LIHAAAAA!!!

Toast for the good life ;D




Päättärit ;)









Tallinnan risteilyltä :)

Hotelroom party, alottelu ;)


Mökiltä:


Rakas pikkuveljeni leo keharoimassa kameralle :D







Mama :)
Papa :)
Pikkuveli Leo :)
Elikkä tällasta! Jos tykkäsitte niin kommentoikaa ja seurailkaa ihmeessä! Seuraavaks luvassa lookbookingia ja arjen touhuja :) Nyt takas läksyjen pariin >>